Welkom bij de Zorg-Bloemist Smelbrˆge

De Zorg-Bloemist in Smelbrˆge verzorgt o.a. boeketten, bloemstukken, grafwerken, bruidswerken, planten, bedrijfs/kantoorinrichting en bloemabonnementen. Ook voor zakelijk of particulier zijdebloemwerk in de buurt van Smelbrˆge kunt u bij ons terecht. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Welkom bij de Zorg-Bloemist

Bloemwerk maken na overlijden; samen (ver)werken

Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en soms niet te bevatten. Hoe zeg je iemand liefdevol en persoonlijk voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wilt?

Peter Veldmaat; “Wij van Bloemen Korbeld begrijpen wat zo ’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Een afscheid dat écht bij iemand past.

Wat voor persoon was het? Wat waren zijn of haar interesses? Welke bloemen en planten stonden er thuis en in de tuin? Naast soort, kleur en stijl bloemen verwerken we graag iets persoonlijks in het bloemstuk. Iets wat typerend was. Denk hierbij aan een stuk gereedschap, een knuffel of symbool”.

Bloemen Korbeld uit Raalte is daarnaast onderscheidend door de mogelijkheid te bieden aan familie of vrienden om sámen een bloemstuk te maken. Ervaring in bloemschikken is daarbij niet belangrijk. Het kan bij ons in de binderij maar in principe ook op locatie. Bloemen Korbeld rekent niets extra’s voor deze unieke onderscheidende service.

Marion Korenromp, deskundig verliesbegeleidster uit Raalte, is het helemaal mee eens met Peter.

“Het is een mooie aanvulling van rouw verwerken. Omgaan met de dood van iemand die je lief is, is geen kwestie van achter je laten, vergeten, maar een kwestie van de liefde een levenslang plekje geven, te verweven in je leven. Het is een balans zoeken tussen verder gaan, en je blijven voeden met de herinneringen aan diegene die er niet meer is. Het is tijd nemen. Zo lang je nodig hebt. Hoe mooi is het om dan samen met het gezin een bloemstuk te maken en  ondertussen mooie herinneringen ophalend aan de dierbare”.

Scroll naar boven